Rafael Konada
Wielki, żółw atakuje Kiri-Gakure, zapisy na event otwarte
dobra pojawiam się niedaleko demona rozglądam się czy nie ma w pobliżu Raiju bo go szukam patrze co robi demon i stoje se na gałęzi w ubraniu Anbu z zwojem na plecach i kunaiem czwartego w ręce
Nawet Pojawia sie członek akatsuki zeby schywać demona wiecz patrze co oni robio
Rafael Konada
to miały być zapisy.
no ale niech wam będzie.
(Panowie, czekamy jeszcze 12 h na rozpoczęcie. Proszę, o utrzymywanie błędów, gramatycznych na niskim poziomie.)
Rafael Konada
Demon, atakuje jedną z wiosek Kiri-Gakuer. Musicie napisac, w min 5 zdaniach (3 osoba liczby pojedynczej) jak dowiedzieliście się o ataku.
Hehe.
Pewnego dnia przechodziłem koło tej wioski i się zatrzymałem na pare dni
Nikt jeszcze nie wiedział o akatsuki ,ale pewnego dnia biegł jeden shinobi i tym czasie biegł do Sage zeby go poinformowac co widział.
Kiedy biegł zatrzymałem go i spytałem co sie stało on powiedział ze idzie na naszo wioske demon i po paru min shinobi pobiegł dalej a ja tym czasie juz sie przygotowywałem
Gdy Yahiko się obudzil dostal pilne wezwanie od Mizukage. Gdy zjawil się w jego biurze uslyszal o ataku demona na granic kraju. Jego misją bylo zlapanie demona i obrona wioski. Wkońcu wyrszyl. Po godzinie drogi wyczul on chakre potwora w oddali. Powoli się zbliżyl i obserwowal jego dalsze pioczynania.
Dawido Ucicha
Widzicie jak Isonade zbliżą się do wioski (opiszcie co zrobicie aby go powstrzymać).
robię kirigakure no jutsu i staram się go obejść obserwując jego ruchy no i zwracam uwage na peina
ch: 33400
ja nadal sie przygladam sie co robicie
Dawido Ucicha
Nagle Isonade atakuje Paina swoim ogonem.
odskuje i odrazu przywoluje Gama-(ch4000) odrazu gama odkakuje daleko zeby nas demon nie zobaczyl o obmyslam plan
ch31.000
ukrywam się patrze na demona czekam na jego wodne jutsu
Dawido Ucicha
Pain Gamabunta nie kosztuje 4.000ch tylko 10.000ch
Nagle w strone Yahiko leci ogromna fala wody.
dobra grajmy tak jest teraz straciłem ch 4000
Podczasz wodna kula lecila razem z mojo gamo odsunelim sie az do wioski i obmyslam plan